kırmızı fular davası

kolibandi
Güncelleme 11:45
iddianame okunurken adliye önündeki bekleyiş sürüyor. iddianamede gaz maskesinin gazdan korumak için değil kimliği gizlemek için kullanıldığı iddia ediliyor.

Güncelleme 11:32
iddianamede sanıklar aleyhine toplanmış delillerin başında, Gezi direnişinde ölenlerin cenazesine katılmak suç delili olarak belirtiliyor.

güncelleme 11:24
ve iddianame okunmaya başlandı.

güncelleme 11:14
sanık avukatlarının müşteki polislerin dışarıya çıkarılmasına ilişkin talebi reddedildi.

Güncelleme 11:05
Adliye içinde ve dışında neler yaşanıyor. İşte o kareler.

Güncelleme 10:59
Müştekilerin salondan çıkarılması talebinin görüşülmesi için duruşmaya ara verildi.

Güncelleme 10:55
Antalya Büyükşehir Belediyesi avukatı kendilerinin zorla müşteki yapıldığına dikkat çekti. Belediye avukatı, Gezi eylemlerinde belediyenin herhangi bir zararının olmadığını söyledi.

Güncelleme 10:51
Bu durum Ayşe Deniz`in avukatı tarafından skandal olarak nitelendirilerek, Bu dava ceza hukukuna yeni bir terim soktu; sözde müşteki

Güncelleme 10:47
iddianamede müşteki olduğu belirtilen emniyet birimine gönderilen davetiye emniyet müdürlüğü bünyesinde adı geçen birim bulunmadığı için iade edilmiş. Salonda gülüşmler oluyor.

Güncelleme 10:40
Adliye'nin içinde ve dışında çok sayıda çevik kuvvet var. Duruşmanın yapıldığı adliye binasının 6. katında da çevik kuvvet var. Salona giremeyen 150-200 kişilik grup adliye önünde.

Güncelleme 10:35
Sloganlar atıldığı için mahkeme başkanı salonu boşaltmak istedi ancak kimse salonu terk etmedi.

Güncelleme 10:18
Mahkemeye heyeti duruşma salonuna geldi. 3`ü tutuklu 5 sanık duruşma salonunda. Avukatların isimleri okunuyor.

Güncelleme 10:09
Duruşma kalabalık nedeniyle 200 kişilik konferans salonunda yapılıyor. Ancak 200 kişilik salona kalabalık sığmadı. Dışarı da kalabalık var.

Güncelleme 09:50
Ayşe Deniz`in avukatı Halime Gökçe Odatv'ye konuştu. Bugün 3 tutuklu için tahliye bekliyoruz diyen Avukat Gökçe, Ciddi bir suçlama yok. TKP/ML 4 Haziran'da bir bildiri yayınlamış. Mahkeme bu bildiri sonrasında herkesin sokağa döküldüğünü söylüyor. Siz de katıldınız diyor. İçişleri Bakanlığı`nın açıklamasına göre 2 milyon 500 bin insan Gezi eylemlerine katıldı. TKP/ML'nin bu kadar üyesi mi var dedi ve tutuklular için tahliye tahliye beklentisini yineledi.

Güncelleme 09:45
Adliye'ye destek için gelenlerin kırmızı fular taktıkları görüldü. Ayşe Deniz kırmızı fular taktığı için mahkemece terörist denilerek tutuklanmıştı. Destek için gelen buna gönderme yapıyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu