haktan akdoğan

benden yazar olmaz
yaklaşık 25 yıldır ilk başta star (interstar'dı o zaman) tv'de bi ufo programıyla biz 90'lar gençliğinin beyninin ırzına geçtiği yetmemiş gibi hala daha ufo mufo saçmalamaya devam eden adam.

o zamanlar, gençliğin verdiği gazla elime ışıldak alıp geceleri aklımca uzaya sinyaller gönderdiğimi bilirim bi uzayoğlusu gelip beni bulsun diye. hadi ben kıyısından köşesinden ıdısından dıdısından bulaştım bu işe ve baktım öss yaklaşıo diyerek kendimi kurtardım da 20 - 30 yıldır bu adam tek dünya dışı varlık görmüş mü bir sonraki çıktığı programda da onu anlatsın. mesela ben çok merak ediyorum andromeda galaksisindekiler rakı falan içio mu diye...

bana göre, """20 30 yıldır ekmek kapısı uzay olan bir adam""" ya dış güçler tarafından destekleniyordur ya da babadan dededen aşırı zengindir ve kendine takılmak için böyle bir fantazi uydurmuştur boşluktan. benim, çalışmaktı, geçinmekti derken bu skindirik işe ayıracak 20 30 senem yok açıkçası.

hem ne malum a.k belki de uzaylılar aramızda görünmez bir şekilde ya da başka frekanslarda dolaşıyorlar ille de bacası ayağı olan bi uçan daire olmak zorunda mı buna inananların beynini skiim ben. diyelim ki çok uzak gezegenlerde biri ufo benzeri bir cisim keşfetti ve onunla yapıyor uzak seyahatlerini eyvallah peki ondan çok daha uzak başka galaksidekilerde mi benzer süreçten geçip benzer şeyler icat ediyorlar, bir diğerinin tamamen başka bir teknolojik gelişimi olması ve başka şeyler icat etmesi lazım buna inanmak cidden aptallık.

not: dünya dışı varlıklara inanıyor olmam, bir ışık yılının 9.6 milyar km olduğunu bilmem bu saçmalıklara prim vermemi meşru kılmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu