alev şahin

kolibandi
düzce de görev yaptığı çevre ve şehircilik il müdürlüğünden khk ile kovulan mimar.

30 ocak 2017 tarihinden beri düzce de oturma eylemi yaparak işimi geri istiyorum diyen insan.

şahin 31 Ocak'tan itibaren eylemini Pazartesi-Çarşamba arası alanda, Perşembe günü ise AKP Düzce il binası önünde sürdürüyordu.

kısa süre önce akp'nin basın kanalı gibi çalışan yerel yayın organlarının kendisini hedef gösterdiğini tivitır hesabından duyuran mimar dün akşam saat 22:30 sularında gözaltına alınmıştır.

gözaltı gerekçesi olarak ayağa kalkmamak gösterilmiş. aynı basın istiklal marşı okunurken neden ayağa kalkmadığını sormuş. varın siz düşünün işte.

kadın orada ekmek diyor, alınteri diyor, işim diyor. olayı provoke etmek, birkaç kişinin eylemciye öfkelenmesini sağlamak için istiklal marşını kullanıyor o gazeteci kimliğini almış kişiler. bayrağın, marşın ardına gizlenerek hırsızlık yapanlardan hiç bahsetmezler aslında. betonun çimentosunu çalarak kazandığı paralarla hayır işlerini kirletenlerden bahsetmezler.

nerede bir emek düşmanlığı varsa bu tip yayın kanalları hemen çullanıyor sesini çıkaranın üzerine. çullansınlar bakalım. tarih karşısında onların rezillikleri yazacak.

alev şahin tivitırdaki açıklamasında : “Ekmek mücadelemi haber yapmayan, iktidarın yerel kanalı beni sayfasında hedef göstermiş. Oysa aynı kanal, betondan çalan hırsızların AKP il yönetimlerine seçildiğini hiç haber yapmadı. Başıma gelecek her şeyden @OncuRadyoTV ve AKP iktidarı sorumludur”

demiştir.

biz de tanığız. geçmişte ahmet taner kışlalı'lar, gaffar okkan'lar, turan dursun'lar benzer yayın şeyleri tarafından hedef gösterilmiş ve katledilmişlerdi. şimdi eli silahlı-bombalı milisler değil kolluk güçleri var. tutsak ediyorlar ekmek diyeni. ama kazanan emek olacak.

onlar korkmaya devam etsin.

http://www.gaziantephaberler.com/haber/mimar-alev-sahin-gozaltina-alindi-haberi-39640.html

https://odatv.com/ayaga-kalkmadi-gozaltisi-14021800.html
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu