ezilen kadınları gündeme getirenleri kınayan kadın

kolibandi
AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücüdür.

ne diyor döğücü :
"Son günlerde özellikle kadın problemlerini konuşurken sürekli şiddeti, ezilmiş kadınları gündeme getirenleri esefle kınıyorum. Bizim kültürümüzde kadına el kalkmaz. Bu bizde yaşanan bir şey değil"

evet son yıllarda öldürülen,tecavüze tacize uğrayan, koca, patron, amir, memur herkes tarafından ezilen kadınlar türkiye de değil. kadın cinayetleri yüzde bilmem kaç artmıyor ki zaten. bir erkek laf attı diye başka erkekler tarafından kıyafetini doğru giyseydi diye suçlamalar da bu ülkede olmuyor. yani buralarda sorun yok hiç. ee olmayan bu sorunları varmış gibi göstermeye çalışanları bende esefle kınıyorum.

daha da konuşmuş döğücü;

"Bizim iktidarımızda kadına şiddetin, kadın ve töre cinayetlerinin çoğaldığını iddia edenler, o gelişmiş dedikleri ülkelerin istatistiklerine de baksınlar. Amerika'da, Avrupa'da acaba yılda kaç tane kadın ölüyor? Kaç tane kadın şiddet görüyor?"

pardon da bana ne avrupa'dan amerikadan. hani dünya liderimiz vardı. bizim dünya liderimiz bir şeyler aksi gittiğinde avrupa ve abd yi mi gösteriyor ki? (evet ya maden soma sürecindeydi sanırım 1800 lerde avrupada da oluyor demişti değil mi?)

konuşalım, konuşmak iyidir ama önce gözümü açmalıyım.

https://odatv.com/surekli-ezilmis-kadinlari-gundeme-getirenleri-esefle-kiniyorum-09031852.html
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu