serdar gökhan

kolibandi
türk sinemasının emektar oyuncusu.

kara murat, tarkan filmleri sürecinde benzer bir filmi vardı. yanlış hatırlamıyorsam başrollerini perihan savaş'la paylaşmıştı. bıyıkları ile ilgi çeken bir oyuncuyken ilerleyen yaşlarda inzivaya çekilmiş ve kendini maneviyata vermiş diye duymuştum.

bugünlerde benzerleri gibi ortaya çıkmıştır. bugünlerde derken metin akpınar ve müjdat gezen hakkında soruşturma açılması, yurt dışı yasağı vb. uygulamaların olduğu dönemde demek istedim. benzerleri derken iktidar aşkları gözlerini kör edenlerden bahsediyorum.

ne demiş gökhan. hiç bu kadar özgür olmamıştık. bunu dediği için problem yok. hani filmlerinde yaptığı gibi rol yapıp bir tersini söylese ne olur? rol için. sadece rol için. dese ki hiç böyle baskıcı bir hükümet görmemiştik, istediğimiz oyunları oynayamıyoruz falan dese. tabi gerçekte böyle bir şey yok ya rol için dese. istediğimiz gibi konuşamıyoruz dese. görsek o zaman özgürlüğü.

güneş gazetesine konuşmuş gökhan. şöyle demiş.

"Bu kadar hainin bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devlet yönetmek de çok zor. İnsanlarımız hainlikte yarış yapıyorlar. Benim iki dedem Balkan harbinde şehit oldu. Ben bu vatan için ölürüm. Biz bu memleketin kanıyla suyuyla toprağıyla ekmeğiyle büyüdük. Kimsenin bu memlekete hainlik yapmaya hakkı yoktur"

https://odatv.com/bu-kadar-sanata-ve-sanatciya-onem-veren-bir-hukumet-ilk-kez-goruyorum-25121824.html

son not: fetö dememiş ama.
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu