uzaylılar tarafından kaçırılmak

benden yazar olmaz
anlatılan hikayelerin genelinde ışınlanma yolu ile bir gemiye çekilmek, gemide ya da götürülen gezegende bir sürü deneye tabi tutulduktan sonra dünyaya geri gönderilmek olan kaçırılma türü.

işin ilginç yanı, oralarda dünya zamanı ile senelerce, hatta yüzyıllarca gözlem altında tutulduktan sonra dünyaya kaçırılma olayının gerçekleştiği zamanda bırakılıyor bu kimseler.

benim aklımı mıncıklayan kısmı ise bambaşka, bu da efsanelerin ne kadar kolpa olduğunu belgeler nitelikte. yani anladık, zaman olgusu başka bilimler tarafından çözülmüş olabilir, hadi buna eyvallah ama götürülen gezegenin atmosfer koşullarına, değilse yiyecek içecek olaylarına nasıl adapte oluyor bu bünye, olayı çözmek imkansız. dünya üzerinde, bir balığı bir sudan alıp başka bir suya koyduğunuzda bile yaşamazken, elin dünyalısı nasıl olur da atmosferi farklı, yerçekimi farklı, gece gündüz süreleri farklı bir gezegende yıllarca yaşam sürdürebiliyor, ne oluyor orada, dünya dışı varlıklar kaçırdıkları dünyalılara ulusuna göre sabah akşam lahmacun, suşi, noodles, pizza ya da döner mi ısmarlıyorlar, kafamı mıncıkladı bu, anlamadım gitti?
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu