yavuz bingöl

kolibandi
artık vasfını iyice yitirmiş, ne dediğini bilemeyecek kadar kendini kaptırdığı netleşmiş kişidir.

haddini aşmış içimizde kendisine dair var olan şuncağız olan sevgiyi yok etmiştir.

çaldığı saz zalime isyanın şiarıdır, pir sultandan karacaoğlana hiç birisi emri ben verdim deyip çocuk katillerini savunan asıl katilin peşinden gitmemiştir.

artık varlığı yok hükmündedir.

--- alıntı ---

`Berkin Elvan`ın annesinin meydanlarda yuhalatılması... Bu konuda ne düşünüyorsunuz?` sorusuna `Burada da Tayyip Bey`in duygusallığı rol oynuyor. Sokaklarda, ölmüş annesine küfredildiği zaman ertesi gün o da Berkin Elvan`ın annesini yuhalattı.` diye yanıt verdi.

`Bu çok insani bir şey...` diyen Yavuz Bingöl şöyle devam etti:

`İşte duygusunu işine karıştırmak bu... Öte yandan şunu da söyleyeyim: Ölmüş anneye küfür etmek, sol değerlere inanan insanların yapabileceği bir şey mi? Ne kadar ayıp bir şey! O zaman o da öyle yapıyor.`

--- alıntı ---

`rte`nin işine karıştırdığı duyguları sen nerene karıştırdın` diye sorup annemizin yuhalatılmasına mantık ararken bizim de olaya duygusal yaklaşmamıza neden oluyor ama meseleye anne girince duygusallık değil insana-anneye saygı girer işin içine anlayana.

not: kamu bankasından gelen reklam filmi teklifiniz maddi kısmı tatmin ederse hayırlı olsun şimdiden. tatmin etmezse de bir efendim siz mükemmelsiniz dersiniz ardından efendiler sizi daha da yüksek seviyelere çıkarır.
http://www.odatv.com/n.php?n=annesine-kufredildi-o-da-berkinin-anasini-yuhalatti-0312141200
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu