passolig

kolibandi
yeni uygulanmaya başlanan sistemdir. bu sistemle maça gitmek isteyen kişilerin fişlendiği iddia edilmektedir. bu nedenle taraftar dernekleri tarafından protesto edilmektedir.
kolibandi
taraftarların protestoları ve maçlara gitmemesi ile kulüpleri zora sokan fişleme uygulamasıdır.
http://spor.mynet.com/futbol/71377-aziz-yildirimi-birak-passolige-bak.html
benden yazar olmaz
karaborsası doğacak olan uygulamadır. şöyle ki: normalde istanbul'da yaşamayan, futbolla çok alakası olmayan ancak 40 yılın başında bir istanbul'a gelmişken sevdiği takımın maçına gitmek isteyen bir kişi hayal edin. işte bu tip insanları aradan sahaya sokmak için bazı uyanıklar birtakım mekanizmalar geliştirecek, hatta şebekeleşecektir. demedi demeyin.
kolibandi
akp ve rte'ye protesto olmaması için ortaya çıkarılan uygulamadır. stadlara onlara muhalif olanlar girememektedir. ancak bu durumda da dünyaya rezil olduğumuz anlar çıkmaktadır. milli maçlarda yapılan protestolar akp'nin olay çıkartıyorlar dediği kişiler statlarda yokken yapılmıştır.
kolibandi
stadlara biletsiz girmelere neden olan uygulamadır. neden çünkü dolmuyor statlar. kimler alınıyor stadlara? ilahi sende.

http://odatv.com/islikli-rezaletin-oldugu-macta-kimlere-bedava-bilet-dagitildi-2011151200.html
okaliptusa küsen koala
birkaç yıl önce 1-2 maça girebilmek için alınmış ve yine aynı yıl iptal edilmiş olmasına rağmen aradan geçen bunca yıldır sürekli olarak mesaj atan uygulama. bunaltıyorlar diyemem ama periyodik olarak kendilerini hatırlatmaya yemin etmişler.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu