1982'de kurulan üniversiteden 1981'de mezun olmak

kolibandi
yapılmayan cezaevinde mahkum olmak gibi bir şeydir. zira her iki konunun muhatabının recep tayyip Erdoğan olması ilginç olmayan bir tesadüftür. rte 1981 yılında iktisadi ve idari bilimler akademisi mezun olmuştur.

http://www.odatv.com/n.php?n=erdoganin-diplomasi-aslinda-hangi-okuldan-2504141200
http://www.mynet.com/haber/guncel/universiteden-iddialara-yanit-geldi-1198258-1
marmara üniversitesi'nin temmuz 1982'de kurulduğu da ayrı bir iddiadır. tabii iddiaya üniversitenin kendisinden bakmak lazımdır.
üniversitenin kendi sayfasında:
Marmara Üniversitesi, ülkemizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelmektedir. 16 Ocak 1883 tarihinde Hamidiye Ticaret Mekteb-i alisi ismi altında Ticaret ve Ziraat Orman ve Maadin Nezareti'ne bağlı olarak Cağaloğlu'nda istanbul Kız Lisesi'nin arkasındaki bir evde eğitime başlamış olan Marmara üniversitesi ilk mezunlarını (13 kişi) 1887'de vermiştir. 21 Eylül 1889'da Maarif Nezareti'ne bağlanan okul, 1893 yılında ileride ıslahı ve tekrar açılışı düşünülmek üzere lağvedilmiştir. 15 Ekim 1897 tarihinde yine Maarif Nezareti'ne bağlı olarak yeniden açılmış ve o günden bu güne kesintisiz olarak eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kurumumuz 1959 yılında istanbul iktisadi ve Ticari ilimler Akademisi haline dönüşmüş, 1982 yılında gerçekleştirilen düzenlemelerle de Marmara Üniversitesi adıyla Türk Yükseköğretim Kurumları arasındaki yerini almıştır.
----

tekrar edilirse üniversite Marmara üniversitesi adını "1982 yılında gerçekleştirilen düzenlemelerle de Marmara üniversitesi adıyla Türk Yükseköğretim Kurumları arasındaki yerini almıştır. ifadesiyle ne zaman aldığını yazmıştır.
şimdi konumuza dönersek 1981 de mezun olmuş birinin diplomasında 1982 yılında kurulmuş kurumun adının olması acayip bir durumdur.
not: Marmara üniversitesinin tarihçesini değiştirme olasılığına karşı resmi sayfasından yukarıdaki alıntı yapılmıştır.
http://www.marmara.edu.tr/universite/genel/tarihce/
kolibandi
zamanda yolculuğu başarabilmiş ya da bu yalanı çok iyi söyleyebilen kişi yeteneğidir.
o kadar iyi söyler ki yalanı çok kişiyi inandırır.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu