artin penik

kolibandi
" masum insanları arkadan kahpece öldürmekle bu işler halledilmez. siz emperyalistlerin oyununa geliyorsunuz. o zaman da emperyalistlerin oyunlarıyla yüz binlerce insan kayıp oldu. kendinize gelin, sizi kandırıyorlar. şurada birkaç bin ermeni kaldı. bunları da mı yok etmek istiyorsunuz? fakat buna asla muvaffak olamayacaksınız. bugün nasıl kardeşçe geçiniyorlarsa, bundan sonra aynen devam edecek. fakat siz, kahpece günahsız insanları öldürmeye devam ederseniz, size yeminle söylüyorum kökünüz kazınacak. ermeniler mert olur. kahpece arkadan masum insanları öldürmez. sizi biz asla ermeni olarak kabul etmiyoruz. lanetliyoruz. fransa'nın eski cumhurbaşkanı giscard, sizi de ermeni olarak lanetliyoruz. zamanında rey avcılığı yapmak için yaptıklarına göz yummasaydın, bunlar şımarmazdı. yazacak çok şey var ama lüzum görmüyorum. türk ulusu sizin cezanızı verecek.
ölenlerin canına rahmet diler, yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dilerim. bütün türkiye'deki vatandaşlarıma sabırlı olmalarını allah'tan dilerim.
saygı ve hürmetle hepinize elveda.
Artin Penik
mektubunu yazarak intihar eden ermeni vatandaştır.

http://www.odatv.com/n.php?n=soykirim-tuccarlari-artin-penikin-hikayesini-biliyor-mu--2704141200
okaliptusa küsen koala
hikayesi araştırılması gereken nadir insanlardan biri. bir yanda bu memleketin balını kaymağını vatan millet adına hortumlayanlar, diğer yanda asala'nın istanbul'da düzenlediği saldırıyı içine sindiremediği için intihar eden bir ermeni. neresinden tutarsan elinde kalıyor. aslında elinde kalmıyor da havada kalıyor. ulan bari bu adamın adını bir caddeye verseydiniz.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu