istanbul valiliği'nden 1 mayıs açıklaması

kolibandi
istanbul valiliği'nin 1 mayıs'ın taksim'de kutlanamayacağına dair yapılan açıklamadır.

acayip bir açıklamadır. yani o kadar bir açıklamadır ki acayip açıklayıcı ve işçi sınıfını taksim ısrarından vazgeçirmiştir. artık ne işçiler ne de sendikalar taksime çıkmak 1977 de öldürülen işçileri anmak, onların katillerinden hesap sorulacağını, katillerinin unutulmadığını hatırlatmak düşüncesinden vazgeçmişler. bu öylesine bir açıklamadır ki bir gün önce imamın isyan etmeyin ibadet edin açıklamasından daha etkileyici olmuş, valimiz bir imamdan daha etkili olmuştur.
1 mayıs 2013 için yaptığı işçiler çukura düşerler, uf olur, elleri çizilir bizde hepsine yetecek kadar nötracina bulamayız açıklaması kadar etkili ve işçileri taksim ısrarından vazgeçiren bir açıklamadır.

açıklama şöyledir;
Herhangi bir sebeple Taksim bölgesinde yapılacak bir toplantı ve gösterinin kontrol edilememesi halinde, katılımcıların ve bu alanda bulunan diğer insanların tahliyesinde ciddi zorluklar yaşanacağı, can ve mal güvenliğinin tehlikeye gireceği, dolayısıyla kamu düzeninin ciddi olarak bozulması sebebiyle kamu güvenliğinin sağlanması imkansız bir hal alacaktır. Bu minvalde ilgili istihbarat birimlerinde, yasadışı terör örgütlerinin ve uzantısı olan grupların güvenlik görevlilerine karşı şiddete başvuracaklarına dair bilgiler mevcuttur. Bu durum, Taksim Meydanı ve çevresinde kamu düzeninin ve emniyetinin bozulmasının yanında vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini ciddi şekilde tehlikeye düşürecek niteliktedir. Bu sebeplerle 1 mayıs emek ve dayanışma günü için talep edilen kutlama alanının 2911 sayılı kanunun istisnalar başlıklı 4. maddesi kapsamında da verilmesi imkanı kalmamaktadır. (Sendikaların Taksim talebi) Müracaatçı STK'ların bahsedilen alanda kutlamaları gerçekleştirerek, istihbari bilgiler doğrultusunda risk oluşacağı görülmekte olan Taksim Meydanı'ndan sarfınazar etmeleri ve emekçi kesime çağrıda bulunarak bu konuda alınmış olan kararlara göre hareket etmeleri ümit ve arzu edilmektedir.

http://www.mynet.com/haber/guncel/aymden-flas-1-mayis-karari--1208324-1

böyle yani istihbari, sarfınazar,.sayılı kanun, madde, müracaat, terör örgütü, uzantı...
ben ikna oldum şahsen. ya sen?
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu