esnaf

kolibandi
küçük işletmelere verilen genel addır. ülkemizde etrafı avm lerle kuşatılmıştır. halkın içinden insanlardır ve halkı anlarlar. bazıları ticari kaygılarını var oldukları sınıfın önüne koyup bazı zamanlarda halk aleyhine eylemlerde bulunsalar da sınıfını ve yerini bilip buna göre davrananların varlığı da azımsanmamalıdır. yoğun gaz ve saldırı altında kepengin altından insanları dükkanına alan ve onlara yardımcı olan onlarca esnafa bin selam olsun. onlarla aynı insanlığı paylaşan ve dünyanın herhangi bir yerindeki bir başka insanın görüntüsü ile hepsine bin teşekkür insanlığın borcudur.

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D200
kolibandi
esnaf ve zanaatkarlar odası diye örgütlenmiş bir hali bulunan ve tdk`ya göre kötü yola düşmüş kadını tanımı ile ifade edilen kavram. bizim kasap Ahmet amca ya da manav necati abi kendini kötü yola düşmüş kadın olarak tanımlamakta mıdır sormak lazım.
http://www.odatv.com/n.php?n=esnaf-kotu-yola-sapmis-olan-kadin-2303151200
kolibandi
gerektiğinde asker gerektiğinde polis olması rte tarafından istenen bizim bakkal ahmet, kasap hayri, manav serkan dır. bazıları rte'yi dinlemiş ali ismail korkmaz'ı döverek öldüren fırın sahibi olmuştur. bazen bir kartopu için nuh köklü'yü öldürmüşlerdir, bazen tophanede gezi direnişine katılmış gençlere saldırmışlardır, bazen tünelde elinde pala ile insanları tartaklamışlardır. bazen lgbti eyleminde polisten kurtulmuş lgbti'leri köşeye sıkıştırıp döven dürümcü olmuş, olmuş da olmuş. benim esnafım diye kendilerine sahip çıkmıştır rte bu ayrıntıyı unutmamak lazım.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu