sakarya üniversitesi

eski türkiye sözlük
her şeyi iyi hoşta, hali hazırda içerisinde acayip kıl öğretim elemanları bulunduran üniversite. 10 tane iyi hoca 1 tanesi uyuz olsa, o hoca bile sizi hayattan soğutmak için yeterli kıllık yapabiliyor. yaz okulunda sizi iyice yolarlar, ayrıca bu sene getirdikleri 12 kredi sınırlandırması, çok boktan bir ders programı ve 3 günlük sınav süresi ile gerçek manada cehennemi yaşatmakta üstüne yoktur (bkz: welcome the hell) 3. sınıfa geçmek için 1.80, 4. sınıfa geçmek içinse 2.00 ortalama ister ( 4 üstünden). kampüs içerisinde saüsem isimli bir bilgisayar merkezi ( minik bir pentagon binası), kendisine has ` çarşı`sı, devasa kampüs kafeteryası, istanbula 140 km mesafesi ve eşsiz göl manzarası ile her şeye rağmen güzel üniversite.
kolibandi
göl manzaralı üniversite.

dün teknokentine gittim, teknokent dediysek etraftan teknoloji fışkırmıyor tabi 2 tane makine mühendisi bize sunum yaptı bir arge projesini anlattı.
özel bir firmanın temsilcisi olan bu kişilerin projelerini dinledim. ben bizden bilgi birikim anlamında yardım beklediklerini düşünürken onlar bizden para istedi. çalışmalarını yapabilmek için destek istediler patent ise bizim adımıza olacakmış.

böyle oluyormuş demek bu işler. tanışmış olduk.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu