18 temmuz 2014 israil'in gazze'ye kara harekatı düzenlemesi

kolibandi
İsrailli 3 gencin ölü bulunmasından sonra filistin topraklarına müdahaleye başlayan İsrail`in son hamlesidir.

tam barış oluyor, ateşkes ilan edildi derken Gazze tarafından fırlatılan bir füze ile bir İsraillinin yaşamını yitirmesinin ardından İsrail çok daha sert müdahaleler yapmaya başlamıştır.

bu müdahaleler bugün kara harekatına dönüşmüştür. haberlere göre çok sayıda ölü ve yaralı vardır.

tbmm'nin israil'i kınayan açıklama yapması beklenirken ülkenin bir çok yerinde İsrail karşıtı gösteriler yapılması, İsrail bayraklarının yakılması, bazı bölgelerde Yahudilere saldırılması, Filistinli çocukların cesetlerinin teşhir edilmesi, yine Filistinli bir kadının feryadının tv kanallarında dolanması) vb. bir çok durum göreceğiz.

medyamız süreçten görevini yapmış olarak çıkacak ve bu kara operasyonu bittikten kısa bir süre sonra kınamanın etkisi geçecek, sokaklara gösteri için çıkanlar ramazanında bitmesini vesile bilip günlük itliklerine devam edecek, bazıları yakmak için bayrak stoklamaya başlayacak, dün saldırılan yahudiden bugün özür dilenecek, teşhir edilen çocuklar ve feryat eden kadınlar unutulacak....

http://www.mynet.com/haber/dunya/israil-gazzeye-kara-harekti-baslatti-1356595-1
kupakizisinekvalesi
Konya`da 3. Ana jet üssünde israil hava kuvvetlerine eğitim ver, tatbikat yaptır; sonra ekranların başında yalandan sözler, gözyaşı... ekran karşısında soykırımdır yapılan ama hani mottonuz icraata bakarız? Nerede icraat?
Derdiniz para, dininiz para. Masum çocuklarla zerre ilgilenmiyorsunuz! Yatacak yeriniz yok...
kolibandi
3 yıl sonra sözlükte tesadüfen görülen olaydır.

gördük hatırladık, olması öngörülen şeylerden kaçı oldu onu da bilmiyorum. o dönemde konuyla ilgilendiği düşünülenlerden kaç tanesi şimdi bu durumu hatırlıyor acaba?
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu