hakan fidan

kolibandi
oğlunu evermiş rte`yi şahit yapmış kişi.

bu durumun bizim için ne önemi var hiç hem de hiç. sadece sözlükte bir anlam bir başlık olur o kadar. rte en az 15 çocuk demiştir herhalde zira halka en az 3 çocuk diyorsa bunlara 15-20-30 demeli herekese bakabildiği kadar.
crvna zvzda
türkiye cumhuriyeti mit başkanı

mit müsteşarı olduğu dönemde 2010 yılında, afet güneş ile birlikte katıldığı oslo görüşmelerinde, pkk temsilcileriyle yaptığı konuşmalarda kurduğu cümlelere, ortaya koyuğu düşüncelere bakıldığında, bir tc temsilcisi olarak bu tip konularda aynı masaya oturup iki çift lafın beli kırılabilir izlenimi uyandırmıştır.
ama biliyoruz ki düşüncelerinin, söylediklerinin hiç bir önemi yoktur. çünkü dönüp dolaşacağı yer rte nin zihninin dibidir.
benden yazar olmaz
bir varsayım olarak, hazır üzerindeki mit zırhı düşmüşken hakkında dava açılsa, üzerinden ortalığın karışacağı kişidir.

burası türkiye, olur mu olur...
kolibandi
rte`nin adaylığına olumlu bakmadığını ama takdirin başbakan Davutoğlu`na ait olduğunu söylediği bir çok çevrenin siyasi kriz olabileceğini, akp de çatlak olacağını söylemesine neden olan kişi.

ama durum biraz farklı olabilir.

rte olumsuz bakıyorum der, Davutoğlu aday gösterir sonra bakın rte akp ye karışamıyor, cb tarafsızlığına devam ediyor, Davutoğlu rte`ye rağmen aday belirleyebiliyor vb. ifadeler çıkacaktır.

demedi demeyin burası türkiye.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu