lazer epilasyon

bugie
göze yakın yerler hariç vücudun tamamına uygulanabilen bir epilasyon yöntemi.
son derece etkili olmakla birlikte yan etkisi az olduğu düşünülen olay, tabi yıllar sonra deri kanseri olmayacağınızı kimse garanti etmiyor.
koruma olarak sadece uygulanan bölgeye güneşten ekstra koruma ve cildi ekstra nemlendirme dışında pek bir zahmeti yok.

işlem kıl kalınlık ve bölgedeki yoğunluğuna göre değişmekte de olsa iğneli epilasyondan daha az can yakıcıdır.
this is my way
dört mevsim kazakla gezmekten gına gelmiş bir birey olarak 2 sene önce `vira bismillah` diyerek yaptırdığım, tüylerinizden kurtulmak için etkili bir epilasyon yöntemi.

acıtıyo lan bu, valla bak, `benim canım hiç acımadı yeaaaa` diyen yalan söylüyordur net. ben ki soğuk ağda yapmış birisiyim ama bu da gayet can yakıcıymış. özellikle kemikli bölgelerde uu beybi, ciddi can yakıyor. hayvan gibi hayvanım, insan değilim o derece ama acıdı lan. tamam acı eşiği denen bir şey var, değişiyor kişiden kişiye göre amenna. ama arkadaşım, buna sinek ısırığı falan diyenler var. ulan sizi sinek ısırdı da bizi eşşek mi sikti de bu kadar acıdı hı?

birazda bilgi verelim. seanslarınız ilerledikçe bazı tüyler incelip zayıflayıp rengini kaybedebiliyor, sonraki atışlarda makine bunları görmeyebiliyor ama zaten 3-5 tane olduğundan dolayı çok da sorun yapan birşey değil. ben hiç anestetik krem sürmedim şimdiye kadar, öyle acıdan kaçıştığım bir zaman hiç olmadı diyebilirim. seanslarım bitti memnunum sonuçtan. bundan sonra da ayda yılda bir gelin de kontrolümüzü yapalım dediler en son.

benhttp://www.ankarapoliklinikleri.com/lazer-epilasyon bu site aracılığıyla, ankara çukurambar kızılırmak mah. deki `mayasante polikliniği`nde gerçekleştirmiştim tüm işlemleri. tavsiye eder miyim? kesinlikle...
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu