yüksek hızlı tren

kupakizisinekvalesi
yaklaşık 20 dakika sonra arıza giderilip tren hareket ederken. TCDD genel müdürü süleyman karaman, eski ulaştırma bakanı binali yıldırım`a, `sayın bakanım daha önce böyle bir şey olmamıştı, hiç anlayamadık. nedenine bakıyoruz.` dediği duyuldu. ulaştırma bakanı arızaya ilişkin daha sonra yaptığı açıklamada; `kopan telden sarkan bir parça, ön cama çarparak çatlattı. güvenlik tedbiri amacıyla tren durduruldu. Enerjiyi biz kestik.` dedi.
benden yazar olmaz
eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, gayet yerinde ve güzel bir girişimdir. lakin bu girişimdeki en büyük kusur bu işleri dahi halen İtalyanlara ya da Japonlara ısmarlıyor oluşumuzdur. neden bir hala kendi mühendislerimizi yetiştiremiyoruz? yetiştirsek dahi neden en iyilerini beyin göçü şeklinde dışarılara kaptırıyoruz? türkiye gerçekten de bir bakanın kendi ağzıyla söylediği gibi `ara eleman ülkesi` olmak zorunda mıdır? insanın canını sıkan ya da bu tür girişimleri perdeleyen en büyük kusur budur. o ihaleleri ve ihalelerin iç yüzüne girmedim bile.
sovalye
açılışını seçim öncesine getirip, oy için insanların hayatlarını tehlikeye atan girişimdir. yoksa tabi ki ihtiyacımız var, mevcut dünya düzenine göre bizim de bu gibi şeylere sahip olmamız gerekir.
benden yazar olmaz
ilk 1 hafta ücretsiz olduğu için binilemeyen trendir.

şöyle ki biletler ücretsiz olduğu için canı sıkılan online bilet alımı yapmış.

sonuç olarak trenler bomboş gidiyor ama binemiyorsun.
benden yazar olmaz
vaat edilen düzeye gelemeyen ulaşım aracı.

birincisi fiyatları pahalıdır. fiyatlar, yapılan masrafı karşılamanın çok ötesindedir.
ikincisi vaat edilen sürede yolculuk tamamlanmaktadır. TCDD eski alışkanlığını sürdürmektedir.
üçüncüsü sefer sayıları ihtiyacı karşılamanın çok gerisindedir. İstanbul`dan Ankara`ya günde 4 sefer gerçekleştirilmektedir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu