hayatını sağlama alınca arkasına bakmadan giden sevgili

akrep burcuyum kacma gel
hayat görüşü maddiyattan öteye gidememiş, verilen değerlerin hiçbirine layık olamamıştır. aslında üstüne yüklenen tüm anlamlar kadar gelip geçici olabileceğini düşünebilirsiniz. esasen ne istediğini bilmeyip, genç yaşına yormak olayın basit bir kaçış yoludur.

ancak derin düşünüldüğü zaman o` nu bu duruma iten şeyin duygulardan öte sistemin ve türk aile yapısının verdiği `önce kendin` tezi yüzünden olmakla beraber sevileni fazla boşlayarak meydana geldiği açıkça görülebilir.

öz eleştiri yapmak gerekirse;

öncelikle sevileni neden bu duruma soktuğumuzu aklımıza getirmemiz gerekir. ön yargılarımızdan arınıp ilişkide yürümeyen fakat yürüyormuş gibi yaptığımız küçük detayları boş vermek olabilir mi ?

peki insanın doğasında daima olacak olan nankörlük kavramıyla yırtabilir miyiz ?

aslında gerektiğinden fazla verdiğimiz değerler ve fütursuzca yüklediğimiz anlamların baya etkisi var duruma.
sonuç olarak ardınızda heba ettiğiniz boşa geçen yıllar ve boş anti depresan kutularından başka bir şey bulamazsınız.
benden yazar olmaz
tam tersi olarak, siz hayatınızı sağlama alabilmiş olmadığınızdan size güvenmeyerek giden sevgilidir. ağzınızla kuş tutsanız da size güvenmez.
bir ipte iki cambaz
gerçekçi sevgili modelidir. sizden artık ümit kalmadığını anlayıp yoluna devam etmesi gerektiğini düşünen ve belki de arkasında bıraktığı kişinin hayatını da sağlama alması için bir şeyler yapmasına sebep olmuş sevgilidir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu