cumhurbaşkanlığı makamı

kolibandi
türk toplumu için ve türkiye cumhuriyetinin en önemli makamıdır.

devletin başıdır. ordunun başıdır.

herhangi bir şekilde saygısızlık kabul edilmezken uygulamada cumhurbaşkanının olduğu yerde o yerinden kalkmadan aynı mekandaki kişilerin yerinden kalkması dahi devlet otoritesine saygısızlık olarak görülmektedir.

bugüne kadar tüm devlet ilişkilerinde bireyin devlete karşı sorumluluklarında hep devletin en üst kademesi olarak görülüp saygı duyulan makam olarak görülen yerdir cb makamı.

geçtiğimiz aylarda metin feyzioğlu`nun konuşmasına tepki gösteren dönemin başbakanı recep tayyip Erdoğan`ın yerinden fırlayıp konuşmacıya laf yetiştirmesi ve salonu terketmesi onun ardından da cb Abdullah Gül`ün hiyerarşik olarak alt kademede duran başbakanın ardından gitmesi yukarıda bahsi geçen 1000 yıllık geleneğin çiğnendiğinin göstergesidir.

bugün türkiye cumhuriyeti`nin 12. cumhurbaşkanı recep tayyip Erdoğan, seçildiği günün akşamında herkesi kucaklayacağına dair konuşma yaparken önümüzdeki günlerde Yargı`nın açılış töreninde türkiye barolar birliği başkanı metin Feyzioğlu`nun konuşacağının duyurulmasının ardından o konuşursa ben gelmem diyerek aslında herkesi kucaklamayacağını ilan etmiştir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu