izmir enternasyonal fuarı

kimyager
girişten itibaren 400-500 metre sağlı sollu su arıtma cihazları firmaları, ingilizce kursları standları olan ismindeki havalı mı havalı enternasyonel kelimesine kanılmaması gereken(hiçbir ülkeden bişey göremedim belki kebabların dumanından) herkesin birbirine bir şey satmaya çalıştığı yılda birkez gerçekleşen izmir`in en büyük goygoyu.
kupakizisinekvalesi
sanki yemek yiyecek hiç yer yokmuş gibi her yeri yemek kokusu sarmış olan, lamborghini, motor ve bisiklet standlarında sırf ilgi çekmek(!) için kadınları kullanıp; mini mini elbiseler, etekler giydirdikleri, karadenizden esintiler dedikleri kısımda ucuzluk pazarlarında satılan hediyelik eşyaları göreceğiniz; kaos ortamı. Bir İzmirli olarak yakıştıramıyorum; yıldan yıla daha kötüleşiyor; nerede o eski bayramlar denildiği gibi ben de nerede o eski fuarlar diyorum. güzel yanları; mahkumların yaptıkları gümüş yüzükler, kolyeler, çizdikleri resimler standları ( o bile bu yıl çok azdı. ), fuar içinde bulunan kültür merkezlerindeki tiyatro etkinlikleri diğer zamanlara göre biraz daha fazla ve ücretsiz oluyor. fuar içinde konser verecek isimlerden de dinleyebileceğiniz kişiler de olmuyor değil.
fondan
80`li yıllarda çocukların cicili bicili giydirilip şıra içmeye, lunaparkta oyuncaklara binmeye götürüldüğü yer.
beyaz baret
Türkiye`nin en köklü, en tanınmış ve en kapsamlı fuarıdır, izmir`in kurtuluş günü olan 9 eylülüde kapsayan, bu yıl bulunduğum ve bir de nikah yaptığımız fuar alanı. içeri giriş ücretli galiba o kadar ücretli ki nikaha gelen bizden bile para istediler giriş için! (u: gerçektir) sonrasında gelin ve damata sizden de para istediler mi diye dalga geçtiğimiz yemek stadlı filan fuar alanı.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu