ygs

ultra90
ortaöğretim mezunu ve ortaöğretim son sınıf öğrencilerinin yükseköğretime geçmek için girdiği sınav. yükseköğretime geçiş sınavı.
kupakizisinekvalesi
üniversiteye (yükseköğretime) geçiş sınavının ilk aşamasıdır. türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimlerinin her birinden 40`ar soru sorulmaktadır. süre 160 dakikadır; anlamı robot olduğunuz için her soruyla yalnızca 1 (bir) dakika ilgilenmeniz ve soruyu çözmeniz gerekir, robot olmak (!) bunu gerektirir çünkü.
goztepe1925
yüksek öğretime geçiş sınavının mart ayında yapılan ilk aşama sınavıdır. 160 sorunun sorulduğu YGS`de baraj 180`dir. Fizyoterapi, hemşirelik, bilgisayar programcılığı gibi gözde meslekler yalnızca YGS puan türüyle tercih edilmektedir. 6 farklı puan türünün bulunduğu YGS`de katsayıların yanında standart sapma da etkilidir. Adaylar arasında en az yapılan soru daha çok puan getirmektedir.
ygs puan hesaplama motorundan ygs puanınızı hesaplayabilirsiniz. http://www.unibilgi.net/ygs-puan-hesaplama.php
kolibandi
okunan bölümlerden elde edilen işler atama yapılmadığından bir işe yaramadığı için "acaba girsem mi" denilen sınavdır.

düşünün ki okumuş öğretmen olmuşsunuz ve hatta o mesleği icra ediyorsunuz ama atama yok, atamanın yapılmadığı ilk yıllarda özel kurumlarda çalışıyorsunuz ve sonrasından diyorsunuz ki ben iyi bir öğretmenim ve devlette halkın çocuklarına hizmet etmeliyim. sınava giriyorsunuz çok da iyi puan alıyorsunuz ama ya alım yok ya da alınan öğretmen sayısı çok az. artık çok olsa da mülakat var ve mülakatta neler döndüğü konusunda bir çok kaygınız var. ve hatta girdiğiniz mülakat sonucu aldığınız puan bu kaygılarınızı arttırıyor.

sizde diyorsunuz ki ben tekrar sınava gireyim ve fizyoterapist olayım. olur mu olur.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu