yazı tura

at avrat braveheart
askerliklerini doğu anadolu`da yapan iki genç, (kenan imirzalıoğlu-olgun Şimşek) bölgede yaşadıkları travmayı anlatmakta olan filmdir.

katıldığı festivallerden birçok ödülle dönen film, cevher (kenan imirzalıoğlu) üzerinden türk-rum, rıdvan (Olgun Şimşek) üzerinden türk-kürt sorununu irdeliyor.

kenan imirzalıoğlu, olgun şimşek, ahmet mümtaz taylan, settar tanrıöğen, teoman kumbaracıbaşı, engin günaydın, erkan can, haldun boysan gibi oyuncuları görebileceğimiz film.

--- alıntı ---

+ben istanbullu cevher, hayalet cevher. hayatim makinalarla gecti, trikotajda calistim, tornada calistim, simdi de elimizde makina burda savasiyoruz. askerden donunce cicekci dukkani acicam, mis gibi kokacak hayatim.

-göremeli şeytan rıdvan. futbolcuyuk esasında, fenerbahçeli şeytan rıdvan varya oğa benzetirler beni. askerden sora denizlispora transfer olacam, ondan sora fenerbahçe olur mu...olur, kısmet. var yani bizim de kendimize göre hayallerimiz var.

--- alıntı ---
at avrat braveheart
yapılan araştırmalara göre yazı tura şansı eşit değildir. atılan madeni paranın hangi tarafında kabatma fazla ise o taraf alta gelir. istatistiklere göre %50,5 yazı %49,5 tura gelmektedir. yani evi arabayı basıp 200 atışta 101 e 99 kazanabilirsiniz.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu