öğrenci işleri görevlisi

bir ipte iki cambaz
yaptıkları işleri kendileri de bilmeyen, öğrencilikle ilgili sorunlardan bi haber olan ve sizi yanlış bilgilendirmekten başka bir işe yaramayan görevlidir.
kupakizisinekvalesi
bütün gün solitare oynayan, son dönemde 40 yaş üstünün de facebook´a üye olmasıyla orada da takıldıklarını gördüğümüz, işiniz düştüğünde asla işe yarayan cevaplar alamayacağınız görevlidir.

öğrenci işlerine gittiğinizde, öğrenci olmadığınızı öğrenmek bile mümkündür. sonra uğraş dur...
benden yazar olmaz
aynı zamanda idare personeli olduğu için kendini koca fakülteyi yöneten kişiler olarak gören personeldir. varlık gerekçeleri sizin orada olmanız olan bu insanlar hele bir de dekanlıktan da gaz almışlarsa fakülte içerisinde krallıklarını ilan ederler. 1 saatte alabileceğiniz bir evrakı 1 ayda ancak alır, üzerine bolca laf yersiniz. ayrıca çoğunlukla isimleri yasemin abla olmakla birlikte az sayıda okulda isimleri birgül abladır. (u: swh)
at avrat braveheart
gereksiz insanlardır. bu görevliler hiçbir iş yapmadan otururlar, paralarını alırlar, dekandan daha yetkili havaları vardır. örneğin hastanaye gidersiniz hasta bakıcı başhekimden daha havalı davranır ya o hesap. ülkede işsizlik hesaplanırken bunları da katmalı.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu