ışid`in türkiye`de saldırı düzenlenmesi

kolibandi
iktidarın büyütüp beslediği, kızgın gençlerin yapması muhtemel terör eylemlerinin ifadesidir.

49 rehinenin serbest bırakılması, abd nin koalisyon için Türkiye`ye baskı yapması ve Türkiye`nin koalisyona gireceğinin belli olması sonucunda ortaya çıkacak durumdur.

bağcılar, Güngören gibi yerlerde alenen faaliyet yürüten araç arkalarına yapışkan yapıştıran teröristler devletin yön değiştirmesine karşın sessiz kalmayacaktır elbette.

belki de karşı komşumuz çıkacak o saldırıları düzenleyecek olan, o kadar içimize girmişlerdir çünkü. otobüslerle Irak`a Suriye`ye adam gönderildiği dönemde gitmeyip Türkiye`de kalan ve artık iyice militan olmuş olan yurdum teröristlerinin halka saldırı yapmaları ihtimali dahi oldukça üzücüdür ki bu ihtimali artık yabancı basın bağıra bağıra söylemektedir.

söylediklerim aslında herkesin söylediği bir öngörüdür belki de bir paranoyadır. umarım ki öyle kalır bu yazı ortaya atılmış bir yalan olarak kalır.
leonardo
Çok kanlı olabilir. Nitekim bu adamların yapacağı eylem taş atan solcu bebelere malesef ki benzemez. Muhtemelen bir canlı bombayla ortalığı ters düz ederler.
Tabi bu bir ihtimal. Işid in bizim hükümetin bir kolu olduğuna inanan biri olarak akp ışid çok büyük bir yamuk yapmadıkça böyle bir olay gerçekleşmez. Ama gerçekleşebilir de yani nolcağı belli olmaz..
gorgoyth
Ne yazık ki paranoya olması tartışılmakta olan sorunsaldır. Önce beslediğimiz ve iktidar partisine oy veren bir kısmın hayranı olduğu terör şaklabanlarının her zaman ki gibi oynak dış politikamız sonucunda verecekleri tepki belirsizliğini korumaktadır. IŞİD isimli orospu çocukları topluluğuna(u: ki bunu küfür olarak kullanmıyorum) ülkemizden de onlarca gencin gittiği, hatta New York Times`ın bunlarla röportaj bile yaptığı açıktır. Vatandaşı korkutması gereken vaziyettir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu