önüne gelene aşık olmak

benden yazar olmaz
boşluğa ve sıkıntıya tahammül edememek, kendi başına yapamamak ve yalnız kalamama gibi zamanla disipline edilebilir zaafların kişide yarattığı bağımlılığın sonucudur.
karanlıkta uyuyamadığı için her gece evine misafir çağıran insanın diğer insanlara olan bağımlılığından pek farkı yoktur.
aslında bu aşk değil, düpedüz bir yanılgı; sanrıdır.
gorgoyth
bir kaç temel başlıkta incelenmesi mümkün insani durumdur.

a) insan sadece yalnızlık çektiği için başkalarına karşı sunni hisler yaratabilir. samimi olunmayan, tanınmamış kimseleri dost edinmek ya da yirmi birinci yüzyılın bize dayattığı aşk senfonisini bestelemek bu sunni duygular için idealdir.

b) insan daha önce hissetmediği bir duyguya istediği ismi verebilir, şayet hissettiği şey karşı cinse karşı ve olumlu bir duyguysa bunu aşk olarak adlandırıp kendisini buna inandırabilir.

c) insan aşkın anatomik tanıtımıyla mütevazi olarak hormonlarına yenik düşüp şehvet veya arzu temelli hisleri aşk olarak yorumlayabilir. temel de aşk insan çiftleşmesini romantik ve anlamlı hale getirdiği için halen tartışılan etik disiplini konusudur.

d) insan yerini dolduramadığı duyguları yeniden hissetmek için evvelkine benzer durumlar yaratmaya çalışabilir. daha önce aşık olmuş ve bunu sürekli hale getirememiş biri için tabii karşılanan bir durumdur.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu