suriye ve ırak`a asker gönderme tezkeresi

sarmatlarin maradonasi
chp`nin hayır diyeceği iddia edilen teskere. içeriğini ve kapsamını bırakın vatandaşın, meclis temsiliyeti olan partilerin bile tam anlamıyla bilmediği teskeredir ayrıca. kabul edilmesi durumunda bölge daha da çok karışabilir.
kolibandi
298 evet 98 red oyu ile kabul edilmiş türkiye oğlu savaşa girmeyeceklerin kararı ile oğullarını savaşa hazırlama kararı almıştır.
gorgoyth
üstüne derin derin düşünülmesi gereken tezkere. veriliş nedeninden ziyade kullanış amacı önem taşımaktadır. zira bu tezkere ile ayrılıkçı terör zımbırtısı pkk`nın ve radikal onun bunun çocukları topluluğu IŞİD`in üstüne rahatlıkla gidilip bir çok mesele halledilebilir. siyasi önderliği tartışma konusu olabilecek tezkerenin başka bir özelliği ise hükümetin resmi politika olarak benimsediği açılım(u: striptiz) sürecini baltalayabilecek olmasıdır. türkiye devletinin çıkarlarına her halükarda tehdit oluşturan kürt koridorunun bölünmesi kanunen mümkündür. dikkatli ve stratejik kullanılırsa çok işe yarayabilecek olan bu tezkere sadece yönlendirmeler sonucu bazı dış isteklerin ekonomik ve siyasi baskılarına karşılık çıkartılmış ise vay halimize.
bir başka taraftan; özgürlükçü cahiller korosu PKK`nın ülkemize karşı esip gürlerken başına musibet olan yanlış gitmiş bir hesap mahsulü ışid`le kapışması ikisini de güçsüz düşürecek ve durum türkiye lehine olacaktır. abdullah öcalan isimli şahsın kobani düşerse açılım biter sözüne karşılık kimsenin kandildekilerin kobani`ye aktarılmasını düşünmemesi ise düşündürücüdür.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu