revolver

at avrat braveheart
guy ritchie`ye ait 2005 yapımı gerilim-aksiyon filmi. jason statham, ray liotta, andre benjamin gibi başrol oyuncuları rol almaktadır.

jason statham, filmde bir kumarbaz olan fakat kardeşi ile onun ailesinin ölümünü engellemek üzere istemediği bir kumara giren ve ardından da tam 7 yıl iki dolandırıcıyla hücre hapsi yatmış, onlar gizlice dolandırıcılık yaparken kendisi sadece kitap okuyarak ayrıca ruh sağlığında kötüye gitmiş olan jake green rolünde, ray liotta filmde jake green`in intikam almak istediği ve tüm suçları onda gördüğü dorothy macha rolünde, andre benjamin avi rolüyle karşımıza çıkıyor. kahramanımız jake green, bazen başına gelmedik olayları bile düşünen ve öyle olsa ne olurdu diye hayal etmesinin yanı sıra kafasının içerisinde sam gold diye bir adam oluşan aynı zaman garip bir şekilde asansör korkusu olan bir adamdır. Ona iki adam bir nevi patronluk etmektedir, green`in görevi ise onlara tamamen bir şey söylemeden yardım etmektir.

satranç, bankerlik, kumar üçgeni, mükemmel oyunculuklar, harika bir soundtrack listesi ve bazı sahnelerinin bir anda animeye dönüşmesi ile film benim için hem guy ritchie`nin hem de tüm zamanların en iyi filmidir.
eski türkiye sözlük
2005 yapımı bir `guy ritchie` filmi. başrolünde `jason statham``ın performansı izlenilesi olan film, jason abimizin kendi egosuyla giriştiği psikolojik savaşı konu almakta. sayko dialoglarıyla dikkat çeken, değişik bir çalışma.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu