7 ekim 2014 esenyurt kobani eylemleri

kolibandi
ışid`in kobani`de ilerlemesi ve türkiye`nin duruma müdahale etmemesine tepki gösteren hdp`nin taraftarlarını sokağa çağırarak ilk adımını attığı eylemlerdir.

Türkiye`nin hemen her bölgesinde ortalık fena karışmıştır. ilçe merkezlerinde meydanlara yerleşen polis sokakları ve mahalleleri eylemcilere bırakmıştır. bir süre sonra apo posterleri ile yürünmeye başlanmıştır.
gorgoyth
kobani isimli yerleşim yerinin ışid isimli ne idüğü belirsiz vahşiler topluluğu tarafından ele geçirilme girişimine türkiye devletinin yeterli tepkiyi göstermediğinin düşünülmesi üzerine başlayan eylemlerdir.

bu durumda sorulması gereken bir kaç sorudan ilki koskoca türkiye devletiyle baş ettiğini iddia eden bir terör örgütünün yandaşlarının işıd`le mücadelede neden bu denli zayıf kaldıkları ve kandil`de bulunan bölücülerin niçin kendi davalarına gönül vermiş arkadaşlarının yanına aktarılmadığı olmalıdır.

türkiye devletinden yıllardan beri hınçla söz eden ve bağımsızlık arayışı içinde bulunan silahlı bir örgütün - ki silah kullanma hakkı yalnızca devlete aittir- şu an türk silahlı kuvvetlerinden medet umması ironiktir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu