7 ekim 2014 bağcılar kobani eylemleri

kolibandi
ışid`in kobani`de ilerlemesi ve türkiye`nin duruma müdahale etmemesine tepki gösteren hdp`nin taraftarlarını sokağa çağırarak ilk adımını attığı eylemlerdir.

bağcılar merkezde polis eylemcilere sert müdahale ederken Göztepe mahallesi, fatih mahallesi, kirazlı mahallesi, Kemalpaşa mahallesi eylemcilerin güzergahında olan camları çerçeveleri kırılmış dükkanlarla doludur. atm ler büyük oranda parçalanmıştır.

Türkiye`nin hemen her bölgesinde ortalık fena karışmıştır. ilçe merkezlerinde meydanlara yerleşen polis sokakları ve mahalleleri eylemcilere bırakmıştır. bir süre sonra apo posterleri ile yürünmeye başlanmıştır.

not: an itibari ile yaşları 16-17 arasında olan (öyle gösteren) küçük çocuklar ellerindeki sopalaaarla kepenkli dükkanların kameralarını kırmakta, sloganlar atarak sokaklarda dolanmaktadırlar.
gorgoyth
kobani konusunda türkiye devletinin tavrını beğenmeyen insanların toplanıp türkiye`nin her tarafından çıkardıkları eylemlerin bağcılar şubesi.

eylemcilerin türkiye`de bu kadar sinirli ve şiddet taraftarı davranırken sempatizanı oldukları örgütün ışid`le mücadeleyi niçin bu kadar başarısız sürdürdüğü, kobani için türkiye`yi yakıp yıkmaya çalışan eylemcilerin niçin kendileri gidip kobani`yi kurtarmakta görev almadıkları eylemlere karşı olan kitlenin sorduğu sorular arasındadır.

eylemcilerin sempatizanı bulundukları örgüt yıllardan beri tabiri caizse kabadayılık yaptığı bir kuruma - tsk- muhtaç duruma düşünce işlerin aldığı hal trajikomiktir.
nesneli riyazi
suriye`de senelerdir süren kıyıma ses çıkarmayan, suriye`ye amerikan müdahalesi söz konusu olduğunda orta doğu`da savaş istemiyoruz, yaşasın halkların kardeşliği naraları atan güruhun tutarsızlıklar silsilesinin bağcılar koludur.
ne güzel demiş ahmet kaya: `nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça!`
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu