7 ekim 2014 sultangazi kobani eylemleri

kolibandi
ışid`in kobani`de ilerlemesi ve türkiye`nin duruma müdahale etmemesine tepki gösteren hdp`nin taraftarlarını sokağa çağırarak ilk adımını attığı eylemlerdir.

Türkiye`nin hemen her bölgesinde ortalık fena karışmıştır. ilçe merkezlerinde meydanlara yerleşen polis sokakları ve mahalleleri eylemcilere bırakmıştır. bir süre sonra apo posterleri ile yürünmeye başlanmıştır.

özellikle gazi mahallesinin bazı yerlerinde sokak çatışmalarının sürdüğü söylenmektedir.
gorgoyth
türkiye devletinin kobani politikasını desteklemeyen kişilerce devlet otoritesine ayan beyan silahla karşı çıkılan eylemlerin sultangazi ilçesinde bulunan koludur.

eylemcilerin niçin aynı silahları gidip kobani`de kullanmadıkları eyleme muhalif olan insanların merak ettiği başlıklardan biridir.

eylemcilerin yakın gördükleri bir terör örgütünü bu kadar desteklerken bir başka terör örgütünü neden bu kadar hor gördükleri kamuoyunda tartışılan bir konudur.
(bkz: bugün bana yarın sana)

bir terör örgütünün taraftarlarının; taraftarı bulundukları örgütün mücadele ettiği ülkeden kendilerine saldıran terör örgütü konusunda yardım istemesi yahut yardım etmemesine tepki göstermesi bir hayli enteresandır.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu