xasiork ölümsüz öykü kulübü

at avrat braveheart
orkun uçar`ın kurduğu bir bilim-kurgu ve fantezi öykü kulübü. fikir sahibi orkun uçar`a esin veren ise jules verne ve h.g.wells`in bugün klasikleşen eserlerini ilk kez üyelerle paylaştığı edebiyat kulüpleri.

2001 yılında işinden kovulunca sahip olduğu külüstür bilgisayarıyla amatör bir site hazırladı. her gün bir öykü yazıp siteye koymaya başladı. bir çağrı yapmamıştı ama siteye bir okur öykü gönderdi ve orkun uçar o öyküyü de yayınladı. arkası geldi ve bilim kurgu, fantastik, polisiye, korku, gotik alanında yazan herkesin öykülerini yayınlamaya başladı. bir süre sonra da interaktif bir öykü yazmaya karar verdi. ilk bölümünü orkun uçar yazdı, sonraki bölümler öykü yazıp gönderenlerce tamamlandı. daha sonra kendi aralarında küçük bir öykü yarışması düzenlediler ve bir barda ödül töreni bile yaptılar. hediyesi birkaç kitaptı.

yarışmaya katılanlardan birinin, ??niye internet üzerinden bir dergi yapmıyoruz`` fikriyle harekete geçtiler. O gün bu gündür, bilimkurgu, fantezi, korku, gerilim, polisiye, gotik, yeraltı konularını kapsayan yazılardan beğenilenler derginin sitesinde yayınlanıyor. xasiork ölümsüz öykü kulübü çalışmalarına son verdikten sonra yazın hayatına ölümsüz öyküler adlı sitede devam etmektedir.

xasiork ismi; orkun uçar`ın hayranı olduğu anthrax logosundaki x harfinden geliyor. asi, asimov`a hayranlığından ve ork kendi isminden geliyor.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu