penguen medyasının bayrak yakıyorlar provokasyonu

kolibandi
kobani eylemlerinin sürdüğü bugünlerde penguen medyasının göstermek istediklerini gösterip halkı birbirine düşürmeye yönelik çabalarını teşhir eden ifadedir.

gezi direnişi esnasında da benzerleri yapılan ve belirli bir kesimin sarıldığı yalanların hatırlanması halkın birbirine karşı olmaması gerekliliğinin bilincinde olup bu tip provokasyonların dün ışid`i ve benzeri terör örgütlerini besleyenlerin ekmeğine yağ sürdüğü halkların birbirine düştüğü durumda bir tek onların karlı çıkacağını unutmamak lazımdır.

unutmamak lazım ki her eylemlikte ve örgütlülük içinde bu tip provokatif hareketler yapılmıştır ve yapılacaktır da, burada halklara düşen safını alıp bir halkın katledilişine ses çıkartırken kendi birliğine zarar verecek bu tipli kişileri teşhir etmek gerekli olanları yapmaktır.

bugün ırak ve suriye öznelinde gelişen türkmen, arap, ezidi, kürt halklarının birbirinden ayırmaksızın tüm katliamları reddetmek tüm halkların ortak şiarı olmalıdır. halklar birbirlerini yalnız bıraktığında bugün yalnız kalanlara müdahale için avucunu ovuşturanlar yarın yalnız bırakanlara müdahale edecektir.

emperyalizm asla halklara dost olmayacaktır. sınıf temeli ile birleşen halklar bugün yaşadığımız sorunların tamamen çözecektir.

emperyalizme uşaklık eden penguen medyası başta olmak üzere, bu zihniyete hizmet eden her türden sınıf ve halk düşmanlarının ortadan kalkması için halk okumalı, öğrenmeli ve bilinçlenmelidir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu