torba yasanın af yasası olmadığı gerçeği

kolibandi
öğrencilik yıllarında aldıkları harç ve öğrenim kredilerinin geri ödemesini yapmayan torba yasa ile faiz affı çıktı diyerek başvuran kişilerin eriştiği ve hatta 1 ay öncesine göre neredeyse %10 luk yeni bir zamla nirvanaya ulaştığı gerçekliktir.

öğrenim kredisi borcu geri ödeme niyetiyle vergi dairesine gidildiğinde borçla ilgili işlemlerin kütüğün bağlı olduğu ile aktarılmış olduğunu ve yalnızca o ilde yaptırabileceğinizi öğrenmek ise nasıl bir ağ sistemi ile çalışıldığını göstermektedir.

bütü borcu defaten ödemeyi taahüt ettiğinizde (internetten bilgidir henüz teyid edilmedi) faizinizin %75`i affedilecektir diye yazılmakta olup telefonla görüşülen memur öyle bir durum olmadığını, peşin ödemede faiz affı geldiğini ancak o süre zarfı baz alınarak tefe-tüfe oranında bir faiz işlemi uygulandığını bunun da affedilen faizden pek farklı olmayan bir zam olarak fiyata eklendiğini söylemiştir.

iyice öğrenmeden öğrenim kredisi borç yapılandırma işlemi yapmayın internetten öğrendiğiniz borç miktarına da inanmayın.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu