güvenlik paketi

kolibandi
akp`nin halkı daha çok özgür kılmak için çıkartmaya çalıştığını söylediği yasa paketidir.

bu paketle polis şüphelendiği kişileri arayabilecek,
avukatlar dahi müvekkillerine dair iddianameleri okuyamayacak
mal varlığına el koyma ve tedbir kararları alınabilecek
telefon dinlemeleri önündeki yasal engeller kaldırılacak,
.
.
.

çok özgürleşilecek çok. yakında şöyle bir haberle uyanırsanız şaşırmayın, hükümete karşı darbe girişimi yapabilecekleri, bu nedenle mahallede toplanıp kızlı erkekli yağ satarım bal satarım oynayan çocukların hükümetin özelleştirme politikalarını eleştirmek amaçlı `satarım`, `satarım` vurgusunu yaptıkları düşünüldüğünden ve bu çocuklaırn bunları tek başına düşünemeyeceği aşikar olduğundan her birinin anne baba ve abisinin gbt sorgularının yapılmasına aralarında hükümet karşıtı sms, tivit atanların, feysbukta hükümet karşıtı iletileri layk edenlerin hükümeti yıkmaya teşebbüsten bilmem kaç yıl şurda tutulmasına karar verildi.


abartıyor muyum sizce, ilkokulda türban konusunu bir daha düşünün bakayım şimdi. bu söylendiğinde de abartıldığı söylenmişti.
benden yazar olmaz
ismi bir tuhaf olgu.

kısa bir süre önceye kadar bu tür çalışmaların daha ciddi bir adı vardı mesela `güvenlik önlemleri`, `tedbir amaçlı kanun` gibi.

bu haliyle insanda 1000 sms, 1 gb internet, yanında 1000 dakika her yöne gibi bir algı oluşuyor. değilse `hediye paketi mi o?` diye sorası geliyor. tabi bu kadar şirin algılanınca altından ne çıkıp çıkmayacağı kimseyi ırgalamıyor ama diğer yandan giren çok fena giriyor.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu