mizantropi

batman
Bir tanımdır. Aslında genel olarak insan sevmemek, insandan nefret etmek gibi bilinir fakat yanlış ve basit bir yaklaşımdır bu.
Tanımlar insanlar arası diyaloglarda pratiklik için kullanılan, bir felsefeyi bir düşünceyi ve tarzı uzun uzadıya anlatmak yerine tek bir kelimeyle hızlı bir şekilde ifade için kullanılır.

Kullanılan tanımın görevini yerine getirebilmesi için o tanımın karşı taraflar tarafından da tam manasıyla bilinmesi gerekir. Hiçbir tanım bir cümleyle açıklanamaz. Bu nedenle de, mizantropi; insana karşı duyulan nefrettir yaklaşımı fazlasıyla yanlıştır.

İnsan mental açıdan toplu olarak yaşamaya uygun değildir. Birbirine ve yaşadıkları ortak alana her zaman zarar verme eğilimindedir. Toplu yaşayamayan insan münferitte yaşayamaz. Bu nedenle insan dünyaya uygun bir varlık değildir. Olmaması gerekirdi. Talihsiz bir evrimleşmedir sadece.

Toplum arasında mizantropi çok yanlış algılanmaktadır. Çünkü algı bu yönde tutulmak zorundadır yönetici kişilere göre. Mizantropist olmak bir yerde bomba patlatma isteği değildir. Herkese bağırmak değildir. Mizantropist kişilik bozukluğu diye bir hastalık yoktur. Tedavi edilmesi gereken bir şey değildir. Mizantropi samimiyettir aslında. Asıl samimiyetsizlik ve hastalık hümanizmdir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu