olası marmara depremi

kolibandi
Marmara depremi veya İstanbul depremi olarak da adlandırılan ve gelecekte olacağına kesin gözüyle bakılan depremdir.

buna rağmen bu olmayacakmış gibi

dolma topraklar üzerine 20-30 kat bina dikenler var mı? var.

yüksek yüksek sitelerle toplu mezar hazırlığı yapanlar var mı? var.

kentsel dönüşüm adı ile ranta açtıkları yerleri kontrolsüz yapılaştıranlar var mı? var.

sonra olası Marmara depreminde en az 100.000 kişi ölebilir derler ölür tabi sen kocaeli`ye İzmit`e dikiyorsan o kazulet binaları orada olacak ölümlerin de sebebi oluyorsun, İstanbul`da da Bursa`da da Edirne`de de.

sen dönemin veli göçerini mumla aratacak ülkemin baş mütehidi sana diyorum sana 9 şiddetinde depreme dayanıklı saray bile yapsan da, kendini ve sarayını paranla, gücünle aklasan da öleceksin ve aslında sana gebereceksin denilir. o olası depremlerde ölü sayısı olarak gösterilen yüzbinlerinde bir hesabı olacaktır. inandığını söylediğin allah da bir hesap sorar elbet sana zira ölümüne sebep olduğun tek bir insan bile seninle aynı Allah`a inanıyorsa aranızdaki `hak`kı o bilecektir.
kolibandi
Olduğunda anlaşılacak olan depremdir.

O ana kadar halkın büyük bir kısmı"yaaa olacakmış baaaak' diyecek olduktan sonra "nerdeyse bu devlet neden önlem almadı" diye feryat edecek.

Olmadan Feryat etmeli, devlete demeli ki sağlamlaştır şu yapıları, düzelmeyecek olanları yıkın denmeli. Ama müteahhite peşkeş olsun diye değil hakkıyla hazırlık olsun diyelim.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu