24 kasım öğretmenler günü

kolibandi
Türkiye`de değeri bizzat iktidar tarafından yok edilmeye çalışılan, ve yine resmi ağızlara göre ataması yapılmış öğretmenlerin günüdür.

hele bir de hükümet sendikası üyesi öğretmenseniz tam okşamalık, tam sevmelik bir öğretmen olduğunuz için en çok sizin gününüzdür.

ataması yapılmayan kişi iseniz zaten öğretmen değilsinizdir , olsaydınız atanırdınız.

bugün bilmem kaçıncısı gelmiş çatmış ve ataması yapılmayan öğretmenlerin resmi ağızlara inat kabullendiği gündür.

öğretmenlik mesleğini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizin, öğretmenlik mesleği ile ilgili hayalleri çalınan ve aramızdan ayrılan şafak Bay ve diğer tüm hayatını kaybetmiş öğretmenlerimizin, ataması yapılmayan öğretmenlerimizin, 40 yıl kölesi olunacak öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
kolibandi
yine gelmiş, yine çiçekler böcekler derken geçecek olan gündür.

sendika tercihleri yüzünden idarecilerinin baskılarına maruz kalan, isimsiz telefonlar yüzünden sicilleri bozulan, hocaaa ayağını denk al diyen öğrencinin velisi tarafından darp edilen, şuurlu derneklere yakın olmadığı için talepleri (ders araç-gereçleri, laboratuvar vb.) dikkate alınmayan, akşamın bir saatine kadar sınav hazırlayıp yine aynı kağıtları okumaya çalışanların uydurma günüdür.

Yalova valisinin azarladığı serkan Öğretmen`i (u: Halil Serkan Öz) unuttuk, ne de ankara katliamında aramızdan alınan Ata Önder Atabay`ı unutmadık, şafak bay`ı unutmadık, ataması yapılmadığı için bunalıma girip hayatlarına son veren öğretmenlerimizi unutmadık.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu