metro turizm

beyaz baret
türkiye`nin en yaygın, en fazla otobüsü bulunan ama bir o kadarda kötü, rezil otobüsleri bulunan firma. firmanın kendi öz malı ve şoförlere ait otobüsleri olarak iki grupta otobüsü vardır. firmanın öz malı otobüsüne bindiyseniz sizden kralı yoktur ama diğer otobüslerine bindiyseniz büyük sabırlı olmanız gereken firma.
kolibandi
şehirler arası yollarda en çok karşılaşılan otobüs firmalarından biridir. kargo şirketi falan vardır.

bir sürü de olayın baş kahramanıdır. ama her seferinde o bizim kendi aracımız değil diye savunma verirler telefonda peki bu yolcuyu ilgilendirir mi? yolcu bilet alırken otobüs sizin mi kira mı diye sormalı mı? sorsa doğru cevap verir misiniz?

kendine ait ya da kiralama olsun olmasın otobüsün üzerindeki logo ile bilinmesi gereken firmadır.
onlarca vukuatı vardır. yanan otobüsler, limitleri aşan çalışanlar.
ama pek dokunulmaz bu firmaya. neden acaba?

(bkz: yolcunun üzerine boşalan otobüs muavini)
sikinti yok
su istediğinizde `uyu amk ne suyu` der gibi yüzünüze bakan muavinlerin, kitap okumak için yaktığınız tepe ışığını kapatan şoförlerin olduğu, vızır vızır araç sollayan otobüsleri ile bir başka firmadır metro turizm.

yerinden su getirmeye mızırdanan muavinin mastürbasyon yapıp yolcunun üzerine boşalması ise şimdilik piktir.

bakalım piklerini de aşacaklar mı?

sema ramazanoğlundan sonra yeni bir bir kereden bir şey olmaz olayının gelmesini bekliyoruz.
hacarap
yıllar önce sivasa ilk şube açtıklarında diğer firmalara göre yarı yarıya fiyata denk gelecek şekilde yolcu taşıyarak bölgede tutunmaya çalışan ve bunu başaran otobüs firması.
sonrasından hakkında onlarca haber çıksa bile bu onun oldukça büyük bir firma olmasından ve bu büyüklüğün içindeki çalışanların tamamını kontrol edememesinden ileri geldiğini düşünüyorum. daha disiplinli ve çalışanlarını doğru seçebilen bir yönetim ile çok daha iyi hizmet verebileceği açıktır.
bu arada istanbul esenler otogarındaki durumu firmanın ne kadar kapsamlı olduğunu gösteren en büyük delildir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu