5000 liraya bakire satın almak

kolibandi
Türkiye`nin ne halde olduğunun ifadesi, özetidir.

yorumsuz

--- alıntı ---

Kendisine yöneltilen Suriye ve Irak`tan gelen mülteciler ile ilgili sorulara Ümit Özdağ, ?Uluslararası standartlar sınıra 70 kilometre mesafede misafir edilmesini öngörüyor. Ama Türkiye`de her yere dağıldılar. Ayrıca kim olduğuna bakılmadan Türkiye vatandaşlık kimliği veriliyor. Mülteci alırken doğru dürüst bir planlama yapılmadığı için, Ağustos ayında kadınları bir aylık bebeği ile dilendiriyorsunuz. En kötüsü de bakireler, 5 bin lira`ya alınıp satılıyor. Köy düzeyine inen bu planlamayla bu duruma gelindi? ifadelerinde bulundu.

--- alıntı ---
http://www.odatv.com/n.php?n=bakireler-5-bin-liraya-alinip-satiliyor-0112141200
reklamyazanadam
aksaray`ın batakhanelerinde geceliği 150-200 liraya kiralanan suriyeli kadınların, bakire olanlarını alma eylemidir. dünya kölelik ve seks köleliği ile savaşırken biz bu konuda da açık pazar olduk. (bkz: hüllooğğ)


devlet hâlâ suriyelilerin kamplarda kalmasına `isterlerse kalırlar.` diyor. bu işin istemesi- istememesi olamaz. dillerini ve kültürlerini bilmedikleri insanların arasında fuhuş çetelerine yem olacaklarına kamplarda kalmaya mecbur olmaları evladır. en azından her öğün yemekleri verilir, sağlık imkanları olur ve en önemlisi de böyle alınıp satılmazlar. devletin işi kamp yapıp kenara çekilmek değildir; gerektiğinde bu konuda yaptırım uygulamaktır. tabii unutmadan oradaki sünni mültecilerin, şii mültecileri kamplardan kovması, hatta ölümle tehdit etmesi gibi hadiseler de yaşanıyor. bu olay da bize ortadoğu halklarının ne kadar cahil olduğunu gösterir. ikinizde aynı savaşın, aynı sikimsonik gerekçelerin mağdurusunuz hâlâ mezhep derdinde sığır!
crvna zvzda
antep ve çevresinde de yapıldığı bilinen ve kulağımıza gelen olaydır. ama 5000 lira çokmuş harbiden. buralarda 50 liraya kapatıyorlarmış. ha pardon bu kızlara bakireydi değil mi ? doğru bizim toplumumuzda bakirelik oldukça önemli. ilk gece o işin ilk sahibi tarafından yapılması ve onun verdiği haz her şeyden önemli. o yüzden daha çok veriyorlardır.mantıklı.

bir de bu insanlar gece yatağına 15 yaşındaki kızı alıp gündüz, esnaf dükkanları önünde elleri pantolonlarının cebinde şeylerini karıştırırken üniversiteli kızlara laf atıp şehrin namusunu sorgulayıp, akşam ellerinde sopalar, bayraklar,ağızlarında iğrenç ırkçı sloganlar suriyeli avına çıkıp sokaklara dökülmüyorlar mı ? işte o zaman her şeyden daha çok nefret ediyorum.

pardon. bu konu da çok doluyum.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu