huzurevi

onur55
Günümüzde farklı nedenlerden ötürü bakıma muhtaç kalan kişiler için kurulan Huzurevi, ailelerin hastasına bakacak zamanı ya da gerekli bilgisi olmadığında alternatif bakım hizmeti vermektedir. Bu hizmet kişilerin isteğine göre ister kendi evlerinde istenilirse de kurum bünyesinde verilebilir. Her iki alternatifte de kurum yetkilileri, hastanın yaşam alanını rahat edeceği şekilde düzenler ve gerekli tıbbi müdahale ekipmanını hazırda tutar. Dolayısıyla Bakımevi tarafından alacağınız hizmet, her açıdan sizlere olumlu sonuç verecektir.

Yaşlılar genelde kendi yaşıtlarıyla sohbet etmekten hoşlandığı için kurum içinde bakıma alınan misafirler, yaşıtlarıyla gün içinde birlikte zaman geçirmeleri ve mutlu olmaları sağlanır. Ayrıca çeşitli nedenlerden dolayı hareket kabiliyetini kaybeden hastalar için Huzurevi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü bulunmakta olup, bu bölüme dahil olan hastalara uzman hekimler tarafından tedavi planı çıkarılmaktadır.

Aynı zamanda yatalak ve ayakta hastalar Bakımevi içinde birbirlerine rahatsızlık vermemeleri adına ayrı bölümlerde bakıma alınmakta ve her hastanın kişisel rahatlığı düşünülerek rahat edecekleri şekilde ortam hazırlanmaktadır. Bununla birlikte Huzurevi sakinlerinin günlük ve haftalık kişisel bakım ihtiyaçları hasta bakıcı ve hemşireler tarafından giderilip, her hastanın hijyenik bir alanda yaşamını sürdürmesi sağlanır.

Adres:http://www.ironisozluk.com/huzurevi--13448
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu