güneş gazetesi

kolibandi
kabataşta üzerine işenen türbanlı kadın yalanını hala savunurmuşçasına yazılar yazan ve AKP`ye yaranmak için bilgisizliğini ortaya saçmaktan çekinmeyen boyalı basının emirle basan kısmıdır.

chp`nin milletçe alkışlıyoruz eylemini halkın gezi direnişi ile karşılaştırmış ve hatta chp`nin 2. gezi kalkışması diyerek chp`nin yapamadığını yapan halkı dolaylı olarak chp`li olarak gösterme gafletinde bulunmuştur.

unutmamalıdır ki halk chp başta olmak üzerine türkiyedeki muhalefet partilerinin yapamadığını kendi inisiyatifi ile gezide göstermiştir.

ilkokul çağındaki çocukların kapasitesine eşdeğer x değilsen y sidir mantığıyla akp`li değilsen chp lisin zihniyetini bir adım aşamadığı son sayısından iyice anlaşılmıştır.

haberlerinde gezideki gibi sözlü saldırıda bulunulacağı vb. ifadeler kullanılmıştır ki palalı saldırganın, tophanede halka saldıranların, Kasımpaşa sokaklarında terör estirenlerin akp`yi ne kadar sevdiklerini gördük. yani insana saldırmak için gezideki halka değil arkasını iktidara dayayanlara, iktidara güvenenlere bakmak lazım.

onun bu hali haberlerinin, sözlerinin yorumlarının doğru söylese bile artık şüphe edileceğinin, edilmesi gerektiğinin göstergesidir.
http://www.odatv.com/n.php?n=benim-turbanli-bacimi-deri-pantalonlu-ustu-ciplak-adamlar-kabatasta-hunharca-alkisladi-1204151200
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu