nureddin yıldız

bu yaz cok sicak yapti
milli gazete yazarı ve sosyal doku vakfı başkanı.
?Evlilikle ilgili şeriatımız İslam?ın yaş haddi yoktur. Bu ne demek? Buluğ çağından önce de bir çocuk evlenebilir. Çocuklar arası nikah da yapılabilir. Büyük küçük nikahı da yapılabilir. Mesela 7 yaşında bir kız çocuğu 25 yaşında bir erkek ve ya 7 yaşında erkek 25 yaşında bir kız evlenebiler mi, nikahlanabilirler mi? Nikah evlilikten daha hassas bir ifade. Evet nikahlanmalarında sakınca yoktur. Bütün mezheplere göre, Kuran?a iman eden bütün Müslümanlara göre, (Kuran?a iman eden kelimesini açacağız biraz sonra) evlilik için bir yaş söz konusu değildir. 10 yaşında, 7 yaşında, 6 yaşında, 78 yaşında, yaşıyorsa 135 yaşında bir insan, evlenmeye adaydır. Ne küçük yaşta olduğu için, ne büyük yaşta olduğu için, nikaha engel bir durum yoktur. Eğer reşitse, kendi imzasını atacak yaştaysa kendisi evlenir, reşit değilse velisi tarafından evlendirilir.? şeklinde bir fetvası ortaya çıkmış.
kolibandi
6 yaşındaki çocukla evlenilebileceğini söylemiş sosyal doku vakfı başkanı.

3 yaşındaki çocuk amcasının yanına kilotla çıkmamalı da demiş.

neden ola ki?

3 yaşında bir olay geçirmiş ve amcasından çok etkilenmiş olduğunu düşünmekteyim.

6 yaşında da biri evlenmek vaadiyle kendine yanaşmış olmalı ama yasalar işte hep o yasalar. o zamanın acısını hala taşıyor olmalı.

Sinop`a gitmiş konferans için. amacı ne 3 yaşındaki çocukların iç çamaşırlarının teşhiri mi? 6 yaşındaki çocukla evlenilebileceğini ispat etmek mi?
http://odatv.com/din-istismarcilarini-istemiyoruz-1205161200.html
kolibandi
etrafında küçük çocuk bulundurulmaması gereken ilahiyatçı.

onun sözlerine biat edenler için de geçerlidir bu durum.

http://www.mynet.com/haber/guncel/ilahiyatci-nureddin-yildiz-5-yasindaki-kiz-erkek-misafirlerin-yanina-cikmasin-2714968-1
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu