11 ocak 2015 barcelona atletico madrid maçı

bordo mavi
aynı puandaki lig ikincisi ve üçüncüsünü karşı karşıya getirecek la liga mücadelesi. bakalım atletico real madrid galibiyetinden sonra barcelona`ya da çelme takabilecek mi ?
benden yazar olmaz
atletico madrid`in beklenmeyen bir sonuca imza atabileceği türden karşılaşma.

iddia oynuyorsanız, kılı kırk yarın derim. ama kesin olan şu ki bu maçta 3 ve üzeri gol olur. 2-1 ya da 3-1/3-2 gibi bir sonucu olur ama hangi takım 2`yi ya da 3`ü bulur net bir şey söylemek mümkün değil zira top yuvarlak. ancak bol gollü olacak, bana güvenin. buna eminim zira iki takım da agresif futbol sergiliyor son zamanlarda. bu da defansta bol açık ve bol gol anlamına gelebilir. kontrollü bir oyun olacağını sanmıyorum iki takım da deliler gibi saldıracak. ayrıca bu maç sırf keyif için bile izlenir. güzel maç olur.
bordo mavi
atletico madrid`in puan koparabileceği karşılaşma. bunun iki sebebi var. birincisi henüz üç gün önce real madrid`i yenmelerinin morali var adamlarda. peşpeşe iki devi yenmelerinin vereceği paha biçilmez zevki tatmak için asılacaklar maça. ikincisi ise barcelona`nın karışık durumu. luis enrique ile messi arasındaki geçimsizlik maça sirayet edecektir. messi `nin luis enrique gidene kadar takımı sabote edeceğini ve maçlara asılmayacağını düşünüyorum. bu şartlar altında atletico kazanır mı bilemem ama en azından bir puan koparma ihtimali bayağı yüksek.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu