ferhat gerçek yürüteci

kolibandi
kendilerini halkın mühendisleri olarak tanımlayan bir grubun tasarladığı ve felçli hastaların dik durmasını ve yürümesini sağlayan yürütecin adıdır.

2007 yılında polis tarafından vurularak yaralanan Ferhat Gerçek`in yürüyebilmesi için tasarlanmıştır.

halkın mühendisleri ürettikleri bu üreteci tüm halkın yararına sunmak adına Bakırköy özgürlük meydanında tanıtım yapacaklarını açıklamışlardır.

--- alıntı ---

Ferhat Gerçek, 2007 yılında polis kurşunuyla felç bırakılmıştı. Bizler, Halkın Mühendis Mimarları olarak yoldaşımızı ayağa kaldıracak, dik durmasını sağlayacak bir yürüteç yaptık. Şimdi Ferhat Gerçek Yürüteci`ni omurilik felçli insanlarımıza ulaştırıyoruz. Yeni yürüteçler üretiyoruz.

Bu doğrultuda başlattığımız Ferhat Gerçek Yürüteci tanıtım kampanyası kapsamında 1 Şubat Pazar günü saat 15.00`da Bakırköy Özgürlük Meydanı`nda Ferhat Gerçek Yürüteci`nin tanıtımını yapacağız. Engelli insanlarımız yürüteci kullanıp denemeler yapacak. Yürütecimizi tanıtan bildirileri halkımıza ulaştıracağız. Tüm halkımızı, engelli insanlarımızı ve basın emekçilerini bekliyoruz.

Tarih: 1 Şubat Pazar

Saat: 15.00

Yer: Bakırköy Özgürlük Meydanı

--- alıntı ---
http://www.halkinsesitv.com/index.php/duyurular/22293-ferhat-gercek-yueruetecini-bakrkoey-oezguerluek-meydannda-engelli-halkmzla-buluturuyoruz.html#.VMuVe1L9nmI
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu