türk medyası

bu yaz cok sicak yapti
halkı bilinçlendirmek, gündem hakkında bilgilendirmek amaçlı kurulmuş ancak amacını her geçen gün kaybeden kuruluşlar bütünüdür.

internet ile birlikte hayatımıza giren gazete siteleri son zamanlarda rahatsız edici gelmeye başladı.şöyle ki en siyasi gazetesinden en boş gazetesine kadar kadın fotoğraflarını görselleyerek alakasız haberler yapma peşindeler. bu kadın görselleri `tık`lanma için ideal görseller olarak seçilmiş olsa gerek. kadına şiddet haberleri, tecavüz haberleri de dahil olmak üzere kadın fotoğraflarının site girişi arttırmak için kullanılması hoş olmayan bir durum. hatırlatmak gerekirse eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan kadının bedeni bile sansürlenmeden konulmuştu bir haber sitesine.
aklıma mizah dergilerinde okuduğum bir yazı geliyor; `neden bir siteye girdiğim de kenarda bir kızın msn oturumu açıp bana titreşim gönderdiği reklam var ki bir seferde bir erkek oturum açsın`
bugün bayiden alacağınız bir gazetenin içerisinde sitesinde yayınlanan kadın fotoğraflarının biri yok tamamen internet sitesi için malzeme edilmiş kadın fotoğrafları sitenin içinde cirit atıyor. sağdan soldan saçma sapan reklamlar çıkıyor açıkcası bunlar hep can sıkıyor. bu durumu anlatan bir gazete yazısıyla da yazıma son veriyorum. (http://www.5harfliler.com/turk-medyasi-kokuyor/ )
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu