suriye`nin türkiye`ye dost erdoğan`a düşman tavrı

kolibandi
Suriye`de çıkan olayların, teröristlerin aktivasyonlarının artmasının, suriye`ye göre teröristolup yine Suriye`ye göre (Türkiye`nin muhalif dediklerinin) Türkiye`de beslenmesi, lojistik destek alması ve eğitilmesinin sonucu olarak suriye yönetiminin birebir suçlu olarak rte`yi görmesi durumudur.

esad düşmanlığı üzerinden pirim yapma derdindeki akp iktidarının şah fırat operasyonu ardından Suriye`nin bilgilendirilmesi ancak onay alınmamasının uluslararası hukuka aykırılığından yola çıkarak suriye yönetiminin açıkça takındığı tavırdır.

suriye yönetimi Türkiye`de iktidar olan akp ve cumhurbaşkanı sıfatı taşıyan rte`nin bu işlerin asli sorumlusu olduğunu söylemekte türkiye halkları ile bir sorunu olmadığını söylemektedir.

şimdi sorun şu ki;

akp ve rte`yi beğeniriz yahut eleştiririz önemli değil ancak suriye tarafı bu kurum ve kişilere karşı tavır aldığında bunu birinci elden hissedecek olan akp ve rte olmayacaktır. bir savaş halinde ölecekler akp veya rte`nin çevresi olmayacaktır, ülke de suriye kaynaklı bir buhran çıkarsa bundan etkilenecek olan yine türkiye halklarıdır.

su götürmez bir gerçeklik var ki bugün tc yi akp ve rte temsil ediyor onların temsiliyeti bittiğinde ortaya konacak düşmanlık ile bugünün düşmanlığı arasında çok büyük farklar olacaktır.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu