baz istasyonu

kolibandi
cep telefonlarının çekmesi için kurulan istasyonlardır.

Türkiyeli cep telefonu operatörlerinin çok övündüğü istasyonlardır.

telefon çekişi, 3g,4g gibi özellikler avrupadan çok daha ileri düzeyde çekmektedir bu doğrudur ancak bunun sebebi bizi mutlu etmeli midir düşünmek lazım.

şöyle ki avrupada baz istasyonları Türkiye`deki gibi her istenilen yere kurulamıyor, adamlar halkının sağlığı için bölgelerdeki baz istasyonu sayısına bir ayar çekmiş ama Türkiye`de durum böyle değil aynı sokakta birden fazla baz istasyonu var, bazı kesimlerde halk bilinçli ve bu duruma karşı duyarlı olsa bile gsm operatörleri, baca görünümlü, güneş enerji paneli görünümlü, elektrik- doğalgaz- telefon paneli görünümlü baz istasyonlarını her tarafa dikmekte ve her tarafımız baz istasyonlarının tehdidi altındadır. binasının çatısını belirli bir miktar ödenek karşılığında baz istasyonu kurdurmaktan çekinmeyen mülk sahipleri olaya sadece para olarak bakmaktadır.

camiler, okullar, avm`ler, iş merkezleri vb. yapılarda farklı gsm operatöratörlerinin baz istasyonlarının istilası altındadır.

bu kadar çok baz istasyonu çekişin mükemmelliğini sağlamakla birlikte telefon kullanıcıların ve daha telefondan haberi olmayan çocuklarımızın (bebeklerimizin) hayatını olumsuz yönde etkilemiş-etkileyecektir.

Çernobil felaketinin ardından 2005`den sonra kanser vakalarının artacağı iddiasında bulunanların ve göreli olarak haklı çıkanların baz istasyonları konusunda 2020 yılı sonrasında benzer sonuçların ortaya çıkacağını söylemesi tahminlerinin çok da yersiz olmadığı düşüncesini uyandırmaktadır.

birilerinin kalkıp o kadar karşıysan konuşma telefonla dediği ve bunu bir meziyetmiş gibi anlattığı toplumumuzda çok lafa gerek yoktur çünkü o lafı söyleyenler de duyarlı olmadığı sürece çocuklarımızın geleceğini çaldırmama mücadelesi nafiledir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu