afganistan'da kuran yaktığı iddiasıyla linç edilip yakılan kadın

kolibandi
ilahiyat mezunu, 27 yaşında Ferhunde isminde bir kadındır.

bulunduğu bölgede insanlara muska, büyü vb. yapanlara karşı halkı bilinçlendirmeye çalışırken bir anda kuran yaktığı iddiası ortaya atılmış akabinde bir kitle kadını linç etmiş ardından yakmıştır.

olay yerindeki polis ise olayı izlemiştir.

kadının cenazesi dün defnedilmiştir. kendi gibi kadınların omzunda. devlet başkanı açıklama yapmıştır hakkındaki iddialar asılsız olabilir diye.....

yani bir iddia bir insanı linç etmek için yeterli bir bahane, bu nasıl bir inanıştır ki bir taraftan ışid olarak insanları katlediyor bir yandan tek bir iddia ardından insanları linç ettiriyor. bizlere öğretilen, sevgi-hoşgörü-iyi niyet, yardım- zekat-kurban dağıtımı.... ya onlar yalandı ya da ilim çinde bile olsa bulun getirin diyen peygamber yalandı. biz biliyoruz ki bunlar yalan değil peki o zaman nedir dünyanın bugünkü hale gelmesini, bilimsel bilgilerin aktarılmasını ve gelişmesini sağlayan bir inanış ve toplumu bu cehalete düşüren, neden bu insanlar artık sahip oldukları beyni kullanmaktan imtina ediyor. etraflarındaki mollaların, şeyhlerin tek lafı ile insanları katledebiliyor.

Ferhunde güney doğu sınırımızdaki ışid`in afganistandaki el kaidenin, sivasta insanları yakanların, tunusta müze basanların, boko haramın ve bunlar gibi bilcümle insan düşmanının katlettiği bir insandır.

adını çok kısa bir süre sonra unutacağız ama öldürülüşü ve söylediği şeyler bir şekilde yaşamaya devam edecektir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu