fotoselli kapı

onur55
Bugün görselliğin ön planda tutulduğu birçok işletmenin giriş kapısında fotoselli kapı sistemi kullanılmaktadır. Bunun nedeni ise yoğun bir giriş çıkışa sahip işletmelerde, içerinin havasının dengede tutulması gerektiği ve kişilerin manuel kapılardan mikrop kapmasını engellemek adınadır. Ayrıca fotoselli, kapı sistemi kullanan firmaların güvenlik seviyeleri daha kuvvetli olup, giriş ve çıkışlarda akışın hızlı hareketi sağlanır.

Bu sistem içerisinde kullanıcıların konumuna göre verim alınacak şekilde yana kayar, teleskopik yana kayar, dairesel, 90 derece açılır ve döner kapılar şeklinde farklı seçenekler bulunmaktadır. Kişi firmasına bunlardan herhangi birini uygulanabilir veya güvendiği bir firma tarafından proje sunumu isteyerek en verimli fotoselli kapı sistemini firmasına yaptırabilir.

Günümüzde bu sistemi üreterek tedarik eden sayısız firma vardır ama içlerinden bazıları sorun yaşamayacağınız hizmeti size sağlamaktadır. Bu sorunsuz hizmetle uzun süre kullanım hakkını size verecek olan siber yapı firması, her bakımdan menfaatinizi gözetip, en iyi şekilde tarafınıza sunumunu yapacaktır. Kullanım şekli göze alınarak, farklı kilit özelliklerinin eklenebildiği fotoselli kapılar, bugün sizler için en ideal güvenlik yöntemlerinden biri olduğunu bilmelisiniz.

Adres:http://www.siber.com.tr/
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu