bakımevi

onur55
Herhangi bir nedenden ötürü evinizde yatan bir hastanız varsa bakımı oldukça özen ve sabır gerektiren bir işlemdir. Bu nedenle Bakımevi tarafından bakılması, hastanızın sağlığının olumlu yönde gelişmesi adına oldukça önemlidir. Sizler hastanıza tıbbi bilgi gerektiren uygulamaları yapamadığınız gibi aynı zamanda hijyenine de gerektiği kadar özen göstermeniz mümkün değildir.

Ancak Huzurevi bünyesinde yatan hastalar Spa salonunda vücut temizliği ve masaj uygulamaları yapılır ve kaslarının gevşeyerek rahatlamaları sağlanır. Aynı zamanda gün içinde ağız, kulak ve burun temizlikleri yapılarak, katater ve son değişimleri titizlikle yerine getirilir. Bunun aynı sıra Bakımevi içinde bulunan ayakta hastalarında yaşamsal faaliyetleri desteklenir ve aynı yaş gruplarıyla bir araya getirilerek, sosyalleşmeleri sağlanır.

Yürüyebilen hastaların kişisel bakımlarını kendilerinin yapması sağlanır ve sadece yetemedikleri yerde Huzurevi hasta bakıcıları tarafından desteklenir. Bu hareket kabiliyetlerini kaybetmemeleri adına önemli bir detaydır. Her hastaya uzman hekim tarafından ön görülen egzersizler yaptırılır ve kaslarının güçlenmesi sağlanır. Sizlerin hasta ve yaşlı yakınlarınızın en iyi şekilde bakıma tabi tutulduğu Bakımevi, dilediğiniz anda sizlere verilen şifreyle hastalarınızı canlı yayın sistemiyle izleyebileceğiniz güvenirlikte bir kurumdur.

Adres:http://www.ironisozluk.com/bakimevi--49833
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu